2 juni 2009

Pinkster toernooi Vennep Flyers maandag 1 juni 2009

Het was weer een schitterende dag waarop zowel de Little Bandits (Peanuts) als Pupillen 6 massaal naar Nieuw Vennep trokken om een paar leuke wedstrijden te honkballen...

Het leuke van toernooien is vaak dat er gespeeld wordt tegen teams van buiten de regio en de eerste wedstrijd was tegen Adegeest uit Voorschoten.
De wedstrijd ging gelijk op. Wat erg leuk om te zien was, was dat de catcher een foute slagbal ving en er dus ook zo een nul gemaakt kan worden!

Uitslag Hoofddorp Pionier P6 - Adegeest: 12 - 12

Ook de tweede wedstrijd was tegen een team die niet in de Pupillen 6c competitie speelt: DSS.
En o0k hier ging het redelijk gelijk op tussen de beide teams. Wat hier opmerkelijk was, was dat er geprobeerd werd een speler van DSS die 2e honk verliet, op te sluiten door de bal tussen honk 2 en 3 te drijven... Zag er erg cool uit!

Uitslag DSS - Hoofddorp Pioniers P6: 11 - 11

De laatste wedstrijd was tegen Vennep Flyers 2. Dit, geheel uit dames bestaande, team speelt eigenlijk Pupillen 2e klasse softbal, maar was voor de gelegenheid omgevormd tot Pupillen 6e klasse honkbal. Hoofddorp had er veel moeite mee dat de dames goed sloegen, gooiden en vingen (of waren ze afgeleid door de dames zelf???)!
Dat moest in de 2e inning recht gezet worden... Er werd (volgens de coaches) de best wedstrijd van het toernooi gespeeld!!! De dames kregen het redelijk moeilijk in hun 2e slagbeurt, toen de heren de nullen op het 1e honk begonnen te maken.
In de gelijkmakende slagbeurt was er zelfs nog kans op een gelijkspel... Maar dat mocht helaas niet zo zijn!

Uitslag Hoofddorp Pioniers P6 - Vennep Flyers 2: 9 -13

Geen opmerkingen:

Een reactie posten