28 februari 2009

Ouderavond!

Beste Opgooiers & Ouders,

Ieder jaar hebben we voor aanvang van de competitie een ouderavond. Tijdens deze avond wordt er een algemeen verhaal gehouden door (interim) Honkbalmanager samen met de coördinator; daarna zullen we per team even bij elkaar gaan zitten om de belangrijke zaken met de coach en ouders af te stemmen.

Het voorstellen van de coach en zijn doel voor komend seizoen zijn zaken die aan de orde komen.
Tevens worden een aantal afspraken gemaakt waarmee u uw kind en de coach/trainer kunt helpen. Het inventariseren wie er kan scoren, scheidsen en andere taken die jullie als ouder kunnen uitvoeren om de coach geheel voor het kind vrij te maken. Coaches zijn daar natuurlijk vrij in hoe ze dat graag willen hebben.

Mocht u vragen hebben aan (interim) Honkbalmanager, coördinator en/of coach kunnen die altijd gesteld worden tijdens deze avond. Vragen kunnen ook altijd via de mail gesteld worden of u spreekt de betreffende persoon aan voor of na de training.

OUDERAVOND WOENSDAG 18 MAART VAN 20.00 TOT 21.00 UUR

Zet de afspraak vast in uw agenda en probeer minimaal 1 ouder aanwezig te hebben om het verhaal van eerste hand te horen en dat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn laat dat dan even per email aan ons weten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten